Yarışmada Güncelleme: Benim evim, benim pasağım 1. bölüm: “Çocuk dediğin dağıtır!”

Dünkü yazının ardından kısa bir sessizlik oldu. Herkes foto göndereceğim, aman beni kimse geçemez falan dedi ama gönderen çıkmadı. Çok bozuldum. Derkeeeeeeeeeeeeeen fotolar ardı ardına gelmeye başladı. Yihuuuuuuuuuuuuuu. Hepsi de birbirinden şahane. Evler yıkılmış, yıkılmış, yıkılmış!!! Kimi mutfağını koymuş, kimi banyosunu, kimi bebelerin odasını…. Baktım da hepsi birbirinden harika. Ama birbirlerine rakip olacak cinsten değiller. Ben de dedim tema tema yapayım yarışmayı. İlk temamız: “Çocuk dediğin dağıtır!” Buna göre yarışmaya katılacak resimlerde aranan şartlar:

1- Ortalığın kocanız değil bebeniz ya da bebeleriniz tarafından dağıtılması. (Çocuklar dağıtmıştır, adam da dağınıklığı görüp bir köşeye iki çorap atmıştır, olur o da olur. Bir çift çorabın lafı mı olur. Ayrıca sadece sizin çocuğunuzun olmasına gerek yok. DNA testi yapmayacağım. Komşu bebelerle ortak bir çalışma da olabilir. Kaç çocuk olursa olsun, problem değil.)

2- Resimde en az bir bebenin bir organının bulunması. (Çocuğunun dağıtma kapasitesine nazar değer diye göstermek istemeyenler resmin köşesinden sadece bebesinin elini de gösterebilir. Parmak izi analizi yapmayacağız, söz! Ayrıca çocukların arkaları dönük planda resimlerini de koyabilirsiniz.)

3- Ortalığı dağıtma işi bebenin üzerine yıkılmış olmamalı. (Yorganlar, yataklar yerinden hoplamış, çoraplar sağa sola saçılmış bir resmin ortasına koyduğunuz 2 aylık masum bebe Chucky olmadığı sürece kabul edilemez.)

Şimdi size ilham vermesi için örnek resim koyayım:

tabi ki de çocuk dediğin dağıtır

Şimdi de sizi motive etmesi için ödülümüzü hatırlatalım: Temizliğin püf noktalarını içeren, kısa sürede başucu kitabınız olacak, eğlenirken öğreneceğiniz harika kitap: Mo Anne Temizlik Yapıyor.

Ayrıca belirteyim, “Ayy ben hemen gönderiyorum / ay ben göndersem kesin birinci olurum /oy bizim evi göndereyim de gör…” tipli cümleler sarf edip göndermeyenlerin yerlerini tespit edip ani baskınlarla resimleri bizzat çekeceğim. Baktım ki ev uzakta, gidemiyorum, NASAda arkadaşım var, ondan adı geçen evle ilgili uydu resimleri isteyeceğim, haberiniz olsun!

Adresim secce81@gmail.com. Rumuz koymayı da unutmayın. Hadi bakalım, en çalışkan bebe hangi evden çıkacak! Heyecanla bekliyorum.

Yayım tarihi
duyurular olarak sınıflandırılmış

8 yorum

  1. aaa ama secce olmadı şimdi nasılda laf atılmış bana ( hemen üstüme alındım ):) dün misafir gelecek diye foto çekemeden topladım evi 🙂 ama merak etme 2 güne aynı olur potansiyel çok bende 😀
    bu arada bebe yok bende 2 dene hayvancık var onları koysam olurmuki acaba :DD

  2. Bu bebeler çıplak mi yoksa benmi yanlış gördüm. sizin doğalgaz faturasıni çok
    Merak ettim valla…

  3. Eneee:)) saylanıyo mu benimki şimdi:) salon fotosunda bebekimin poposu görünüyo:) gerçi çamaşırları o değil ben yığıyorum ama valla onun yüzünden rahat bırakmıyor ki:)

  4. Ben gondercem de evin yeterince dagilmsini bekliyorumm,tuh bugun mercimekli oturma odasi cok musaitti aslinda yaaa:)

  5. :)) Çok alemsin secce, bayılıyorum sendeki fikirlere..
    Çocuğum Allahtan tek çocuk da birbirine baka baka dağıtacağı kimsesi yok. Hatta maşallah diyeyim de çok toplu benim çocuğum. Anasına çekmiş 🙂 Ben sürekli evde bi toplama halinde olunca. bebem de benim gibi 🙂
    Legoları toplamas, oyuncakları yerlerine kaldırması… hele de bir ay bu piis ooodu anne deyip eline aldığını çamaşır makinesine atması varkii, çamarşıları silkeleyip silkeleyip asmasını bile sollar :))
    yerleri silmesini, sidikçe de oohh ohh, hııımmhh diye sesler çıkarmasını videoya çekeyim bari ben de :))
    imza: gıcık anne :))

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.