Benim Evim Benim Pasağım – 3. Bölüm – Anasına bak yavrusunu al

Çılgın mutfakların kapışması devam ederken üçüncü bölümün resimlerini de toplayayım dedim. Yarışmamızın üçüncü ayağında temamız: Pasaklının yavrusu da pasaklı olur. Bebeleriniz yemek yerken ortaya çıkan iştah açıcı görüntüleri rica edeceğim. Yeni – eski hiç fark etmez. Bir çocuk, iki çocuk, çok çocuk, o da fark etmez. Önemli olan göğsünüzü kabarta kabarta yollayabileceğiniz resimler olması.

İlham vermesi açısından bir iki resim koymak istiyorum.

Dr. Lecter
“Why so serious?” miss joker
Dexter kardeşler

Hadi bakalım, resimleri yine secce81@gmail.com adresine bekliyorum. Bu sefer şampiyonumuz için özel bir ödülümüz var:

Zeynebags‘den şampiyona layık bir şampiyon pasaklı önlüğü.

ŞAMPİYOOON ŞAMPİYOOON ŞAMPİYONSUN SEEEEN!

Zeynebags‘e çok teşekkür ederim. Biraz kırıştırmışım önlüğü, kusura bakmayın, kolilerin altında kalmış da. Zeynebags sipariş üzerine kişiye özel, birbirinden güzel önlükler, çantalar, battaniyeler, örtüler tasarlıyor. Bunların hikayesini de sayfasında paylaşıyor. Ayrıca facebook sayfası da var. Sayfaya bakmadan geçmeyin, ilginizi çekecek bir şey mutlaka çıkacak.

Haydi bakalım, pasaklı yavruların fotolarını bekliyorum! Elinizde hiç bir şey yoksa akşama yapın bol salçalı bir makarna, salın yavruları içine! Oooh şimdiden afiyet, bal, şeker olsun, löp löp yağ tutsun.

Yayım tarihi
duyurular olarak sınıflandırılmış

9 yorum

  1. yaaa görüyormusun yarışma harika ama fotoğraf makinem bozuldu yaa 🙁 yoksa öyle anlar yakaladığım çok oluyor.. kardeşimin makinesini ödünç alacağım sanırım.. bu yarışma kaçmaz :))

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.