Benim Evim Benim Pasağım – 5. Bölüm – “Maharetli Eller”

Benim evim benim pasağım yarışmasına başlayalı bir yıl olmuş. İlk şampiyonumuzu hatırlarsınız herhalde. Afacan kuzumuz evin içine etmiş, ardından da bir köşeye sızıp kalmıştı.

IMG_2135

O zamanlar bebeler büyüdükçe evin artık eskisi kadar dağıtılmayacağını düşünüyordum. Yanılmışım! Şimdi güçleri daha çok şeye yettiği için dağıtma konusunda daha başarılılar. Odayı topluyorum, arkamı bir dönüyorum, ta-daaaam: Az önce toplanan oda bu muydu? Bunlar nasıl maharetli eller böyle, nereye dokunsa anında darma duman ediyor!

Mesela bir kaç gün öncesi. Ben yatak odasını toplamaya çalışırken, odalarında oynuyorlardı. Başıma gelmesinler diye hiç sesimi çıkarmadım. İşim bitti, yanlarına bir gittim ki aha sahne budur: Odayı dökmüşler, epey yorulmuşlar, bir köşeye oturup zihinlerini ve bedenlerini dinlendirmek için sulu boya yapıyorlar! Bana da hemen ânı ölümsüzleştirmek düştü:

IMG_9322

İlk yarışmamızdan beri bebelerin dağıtma kapasitesi pek arttı. Üstelik piyasaya nice bebeler çıktı. İşte bir kez daha bebelerin dağıtma kapasitesini yarıştırıyoruz. Benim bebemin elleri en maharetlisi diyenler, bu ay sonuna kadar resimlerini secce81@gmail.com adresine gönderebilir.

Elbette şampiyona çok özel bir kitap gelecek yine. Maharetli ellerini evi dağıtmak kadar güzelleştirmekte de kullanmaları için Timaş Çocuk Yayınlarından harika bir kitap:

Etkinliklerle-Evimi-GuzellestirFinalde birbirinden maharetli eller, iddialı resimlerle görüşmek dileğiyle. Herkese şimdiden bol şans.

 

Yayım tarihi
duyurular olarak sınıflandırılmış

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.