Ramazan Hediyesi

Bu Ramazan çocuğunuzu oruçla tanıştırmak isterseniz size şiddetle Nesil Çocuk yayınlarından Benim Orucum kitabını öneririm. 😉

orucBen yazdım diye söylemiyorum, valla çok eğlenceli bir kitap. 🙂

Ayrıca serinin diğer kitaplarına bakmanızı da tavsiye ederim.

namazkurbanhac

Yaşı biraz daha büyük çocuklar için Diyanet Yayınlarından şu kitaba da bakabilirsiniz. 😉

kuran

Bunun şu an konuyla alakası yok ama bir de şuna bakabilirsiniz. 😉

deyimlervehikayelerikapak

Ayrıca güzel çeviri kitaplar da biliyorum ama, onu da başka bir zaman yazayım. 😉

 

 

Yayım tarihi
duyurular olarak sınıflandırılmış

18 yorum

  1. maşaAllah, hayırlı olsun secce bacı! fuara gitmeden yayınladığın iyi oldu.. kaçırsaydım üzülürdüm..

  2. Aaaa ne güzel bir iş yapmışsın sen böyle. Bir umut görsellere yazınca seni görürüm sandım gene çıkmadın karşıma hahah 🙂

  3. ben de görebilir miyim diye hemen görsellere baktım ama yine yok 😀 ne zaman göreceğiz seni acaba? hayırlı uğurlu olsun bu arada kalemine sağlık.

  4. çekiliş mi bu çekiliş olsun secce ben istiyorum been ben kazaniym çekilişse çekiliş var dimi var mı

  5. Harika bir düşünce:) Eminim kitaplarının içeriğide de harikadır. En yakın zamanda kütüphanemizde olacaklar.:)
    Bir sorum olacak. Çocuğuma (okul öncesi) “Allah kavramını” nasıl anlatırım? Bu konuda birçok kaynağa baktım ama o yaş grubuna uygun bir anlatım dili olan kaynağa ulaşamadım. Böyle bir kaynağın varsa paylaşırsan sevinirim.

      1. Teşekkürler, alıp okuyayım seninle de paylaşayım.:)) Başka kaynaklarla karşılaşırsan berrasukuzusu.wordpress.com a da yorum bırakabilir ya da mail gönderebilirsen sevinirim. Ufaklıkları öptüm:)

  6. Herkese hayırlı ramazanlar.
    Bizde veled yok ama yinede alıp kenara koymam lazım.
    Allah bereket versin,elinize ve gözünüze sağlık.

  7. selcen bende bi tanesi bu http://www.semerkandyayin.com/detay.asp?pg=10&id=426 bu kitapları almayı düşünüyorum ilerde bebşime 3-4 yaş için okunmaz mı ki bunlar bide şöye düşündüm 4 yaşında bebeleri sübyan kursuna yolluyoruz herşeyi anlayıp öğreniyorlar ama kitaplardan niçin anlamıyorlar o yaşta en iyi sen cvp verirsin diye düşündüm

    1. sakinecim uzman olarak değil sadece merak edip araştırmış biri olarak ve çevremde gözlemlediklerime dayanarak söylüyorum ki bu tip okullarda aslında çocuklar bir şey anlayıp öğrenmiyor. sadece ezberliyor. o yüzden de kısa süre içinde unutuyor. okul öncesi dönemde çocuklar anlatılanlardan değil de gördüklerinden bir şeyler öğrenir. örnek de tabi ana babası, yakın çevresi. sen ne kadar çocuğa, atıyorum, “su oturarak içilir” diye öğretsen, bunu senden görmedikçe yapmaz. erken dönemde çocuklara bilgi depolamaya çalışmaya da gerek yok. lazım oldukça öğrenmeleri daha kalıcı olur. bunaltmamak lazım. şimdi onlar için en önemli şey oyun. ve tabi çevrelerindeki güzel örnekler.

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.