Ev Opis

On seneden az biraz fazla zamandır evden çalışıyorum. Mütercim-tercümanlık mezunuyum. Gerçi bölümü seçerken hayalim çok farklıydı. Tercüman olup dünyayı gezecektim sözde ama en sonunda kendimi mütercim olup iki metre karelik odada çeviri yaparken buldum.

Aslında iki metre karelik odaya tıkılmadan önce dışarıda çalışmak için çeşitli denemelerim oldu. Evlenince merkeze uzak bir yere taşınmıştım, evet, ama işe uzağız diye eve mi tıkılalım?

İlk iş görüşmesine üç otobüsle gidip ikinci iş görüşmesi sonrasında eve dönerken yolda kaybolunca merkezde iş fikrinden hızla uzaklaştım. En iyisi evime yakın bir yer bulmaktı. Buldum da! İnternetteki ilana göre yakınlarımda bir çeviri bürosu çevirmen arıyordu. Bir minibüslük yol. E harika!

Sonra ne mi oldu? 😉

Devamı Nihayet Dergi‘nin Mart sayısında, en yakın gazete – dergi bayiinde okunup gülünmeyi bekliyor. 😉

Bu arada hâlâ duymayanlar varmış. IG’de kayfe eşliğinde kitap paylaşmak için sayfa açtım. Tıklayınız. Gerçi nasip olup doğru düzgün bir kahve içip resmini koyamadım ama o da olacak inşallah. Şimdilik bebe belik şeyleri koyuyorum. 😉

Ayrıca hanım hanımcık paylaşımlar yaptığım bir de yazar sayfam var facebookta. Oraya da beklerim.

Görüşmek dileğiyle. 😉

 

2 yorum

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.