DDK Kazananları!

Dün gece oğlanın Zaku kitabının 1. cildinin 0. baskısını gördüm. Hani ben kitap yazmayla uğraşmayayım, yayınevine göndereyim diye hazırlamıştı ya.

Kapak yaptığını hatırlıyorum da içini yazdığını unutmuşum. Olay şuymuş: “Zaku’nun ilk günü başlamıştı. O gün yarışma vardı. Annesi hemen yarışmaya götürdü. Yarışma vardı. Yarşma baldı. En iyi bebek Zaku en iyi bebek seçildi.”

Yazmakla kalmamış bir de resimlemiş çocuğum. Sayfanın altında Zaku’nun aldığı en iyi bebek ödülü. 😉

Kitabı yazdığında çok istemişti Gökçen teyzesine gönderelim diye. Malum kendisi editör şahsiyet. Bizim sülalede o karar veriyor hangi kitabın basılacağına. Teyzeyi ikna ettik. 😉 Basılacak Zaku. 😉 Ama ondan önce benim kitapları halletti Gökçen teyze. Geçen hafta matbaaya gittiler. Bugün yarın çıkarlar herhalde. 10 Kasım’da Tüyap Kitap Fuarında imzam var inşallah. Kimseye randevu vermeyin, bekliyorum. 😉

Gelelim kitapların isimlerine. Önerilere bayıldım. Deli Deli Küpeli, Deli Dolu kardeşler, Dört Dörtlük Kahraman, Deli Dumrul Kardeşler, Datlı Datlı Kuzular, Dünyayı Dolaşan Kız, Deliler Dernek Kurdu, Dilli Düdük Kardeşler, Deli Danalar Kulübü, DanDiK favorilerim. 🙂 Bilen çıkmadı ama çok yaklaşanlar olmuş. Buyurun efendim kitaplarım:

Kabul ediyorum, resmine bakıp bilmek mümkün değildi, zaten o yüzden sormuştum ahahha. Şimdi bu kadar uğraşanları eli boş göndermek olmaz dedim. Ve tahmin yürütenler arasında çekilişimi yaptım. Bir kişiye demiştim ama hadi uğraştınız beş kişiye olsun, sevildiğinizi bilin. 😉 Birden fazla yorum yapanların tek yorumlarını saydım. İçinde tahmin olmayan yorumları atladım. Sonuç: 35 kişi arasında kitap seti kazananlar:

Songül Maden

Mücü

Cigdem

Mercan

Esraa

Bendeki mail adreslerinize mail atıyorum. Lütfen geri dönüş yapın. Kitaplar elime ulaşınca göndereceğim inşallah.

Katılanlara çok çok çok çok teşekkür ederim.

Bir başka çekilişte görüşmek dileğiyle.

 

 

 

Yayım tarihi
duyurular olarak sınıflandırılmış

20 yorum

  1. :'( kismet degilmis. Bende kalkip odalarin fotografini cekeyim. Belki pasak yarismasi yaparsin da onu kazanirim

      1. Kiyamaz mailine bak dersin sanmistim oysaki ?? bir an once yeni yarisma talep ediyorum ?

  2. Ay harbi bilememişim ? neyse biz nasıl olsa alıyoruz bacım, onu imzalatırız inşallah ☺

  3. bana çıkmıyor zaten biliyordum o yüzden gittim rüya takımını aldım sonunda haftasonu bunları da fuardan alırım ne demişler çekilişte kaybetsek de paramız var çok şükür:)ya da öyle bir şey

      1. pazar tüyapa gittim çeyizi düzdüm bacım.ddk çizimleri çok güzel daha okumadım ama bitince geri bildirim yaparım inşallah.çocuk daha 4 olmadı o 9-10 yaş bandına gelinceye kadar bekleteceğim evladiyelik yatırım yaptım.

  4. Ahh. Çok umutluydum oysaki inş nasip olursa fuardan alırım 😀 kendim için tabi 🙂

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.