Bu bir reklamdır: Market işkencesine sanal çözüm

İki bebeyle markete gitmek bizim için tam bir işkence. Oğlan üçüncü dakikadan sonra market arabasında durmak istemiyor. Aşağı inip reyonların arasında deliler gibi koşuyor. E tabi ben de peşinden koşuyorum. Kız biraz daha sabırlı. O market arabasında birkaç dakika daha oturuyor. Ama Ahmi inince o da çığlık çığlığa “Mekki inceek” diye bağırıyor. Artık bağlasan durmaz orada. İkisinin peşinde koşmaktan alışveriş yapamıyoruz.

Hani geçen kış acayip kar yağdı, evlerde mahsur kaldık ya. Valla markete gidip bu işkenceyi çekmeyi bile özledim. Ev dersen tıkır tıkır kurudu. Bulsam taş kaynatacaktım bebelere ama onu da bulamadım. Arabamız park yerinde kar altında kaldığı için hiçbir yere gidemedik. Tivitırda dert yanıyordum ki millet online marketten alışveriş yapsana dedi. Allah biliyor ya teknoloji fukarası bir insan olarak böyle bir hizmet olduğundan haberim bile yoktu. Ne diyeyim, süper!

Birkaç gün önce bir mail aldım. Happy Marketlerden. 2 aydır sanal mağazaları hizmet vermeye başlamış. Bana gelen mailde “Rakiplerimizden farkımız nakliyat için min. 10 tl alan firmaların aksine ücretsiz teslimat yapmamız,” diyor. Ayrıca indirimli ürünleri de online satın alabiliyormuşuz. Bi de şunu da yazayım  facebook sayfalarında ücretsiz fincan setleri, ufak mutfak eşyaları hediye edeceklermiş: https://www.facebook.com/Happycenter  . Bi deee vakti zamanında araba hediye etmişler birine çıkmış valla:  http://filizkiran.com/ulker-ve-hapy-center-kampanyasi/ Darısı bize inşallah!

Yani diyeceğim o ki markete gitmek sizin için de işkenceyse, kar altında falan kalmayı beklemeyin  happy.com.tr yi ziyaret edin.

20 yorum

  1. migrosun sanal marketini biliyorum da happy center’ı ilk kez senden duyuyorum.. Migrosun sanal marketinde seçim yapmak işkence. çok yavasa yükleniyordu sayfaları bir ara… ama yine de herşeye rağmen eve gelmesi guzel… ben illa ki ürünleri görerek okuyarak, fiyatlarına bakarak falan almama lazım:((

  2. ben de migros sanal dan yapıyorum alışverişimizi… hem kampanya takip ediyorum, hem kapıya geliyor, hem de alacaklarını belirlediğin için ekstra şeyler almıyorum, markete gidip görünce ihtiyacım olmasa da dayanamayıp aldığım ürünler oluyor, bana göre daha hesaplı yani sanal alışveriş 🙂 haa bir de kapıya getirmeye 1-2 tl filan alıyorlar… bu da benim reklamım oldu 🙂

    1. @ArdaEsra , kapıya getirme için 1 2 tl kapıda nakit ödeme 3 tl aldığınız ürünlerin toplam ağırlığına göre xx tl ödeme talep ediliyor bizim bildiğimiz. Min. 10 tl ödeme alınıyor. Şuan rakiplerin atakları doğrultusunda son durum nedir bilemiyorum.

      1. ben 3 yıldır oradan alışveriş yapıyorum, ilk zamanlar hiç almıyorlardı, şimdi fatura tutarına göre bir aralık koymuşlar, örneğin 100-150 tl arası alışverişlerde kapıda ödemede 1.75 tl ödüyorum, ağırlığa göre hesaplamıyorlarmış, sordum bizzat geçen gün merak edip…

    2. Yanlış anlamayın kimseyi kötülemek değil niyetim. Bizzat sitesinden baktığımızda tespit ettiğimiz rakamı bildirdim size. Fakat şuan kaldırmışlar sanıyorum. 100-150 tl tamam ama 30 tl gibi bir alışverişinizi de 1,75 Tl’ye getireceklerini sanmıyorum.

  3. Bizim burda da var sanal alis veris . Ama sen urunleri netten seciyorsun , martket calisanlari urunleri posetliyorlar ve sen gidip MARKETTEN ! posetleri teslim aliyorsun :))))) Valla bizim milletimiz hizmette sinir tanimiyor anacim 🙂 Biz burda biten tupumuzu bile kendimiz gidip degistiriyoruz :p sirf bundan yirtmak icin eleturuklu ocaga gectim :))))

    1. hakkaten hizmette sınır yokmuş sizin orada anacım.bizim bakkal bile telefon açınca kapıya bırakıyor.
      sahi siz neredesiniz?

  4. aaaa yıllar önce bende migros ve gimadan alışveriş yapardım ama para almazlardı extra :(( demek onlarda değişmiş ama bebekli ve arabası olmayan insanın hayatını kurtarabiiyor.şu anda da en üst katta oturan bir insan olarak düşünmyoır değilim:)) sağol valla aklıma getirdin :))

  5. Ben de bir ikiz annesi olarak market alışverişlerimi internetten yapıyorum. Hem zaman kazandırıyor hem de iki çocukla market çılgınlığı yaşamama gerek kalmıyor. Bir suredir de super-marketim sitesini kullanıyorum. Farklı marketlerden istediğiniz ürünleri en uygun fiyatla alabilmenizi sağlıyor. Tavsiye ederim. Bazen aynı ürünlerin ne kadar farklı fiyatlarla satıldığına inanamazsınız…

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.