Ramazan’da kapalıyız

Allah biliyor ya şu yazıyı yazmayı hiç istemiyordum. Kaç kere elim gitti geldi, yok yok toparlanırım dedim. Ama toparlanamıyorum, arkadaş. Ramazan suyumu çıkardı resmen. Sıcak ve susuzluktan beynimin bile suyu çekildi; kafamın içinde takır tukur geziyor. Bırak bir şey yazmayı odaklanıp bir şey okuyamıyorum bile. Bebeleri uyuttuğum an yanlarına sızıyorum. Görünen o ki Ramazan’da kapalıyız. Üzgünüm:(

12 yorum

  1. Bizde uzgunuz:( esim bile soruyo yeni yazi var mi? Cok egitici yaziyor diyo. Kitap olur bu yazilar, bak gor yakinda meshurda olur diyo. Kac gundur heyecanla bekliyorduk yeni yazi AMA olsun. Allah Kabul etsin, kolaylastirsin, bebelere de bol uyku versin insAllah.

  2. ben de üzgünüm seccee. allahım nolur bu kıza sağlık sıhhat enerji ver ya rabbim. lazım o bize.

  3. Selcen,ikizlerle yaz tatili deneyimin oldu mu hiç, ya da planlıyor musun? Bu konudaki yazılarını da merakla bekliyorum 🙂

  4. valla al benden de o kadar…hazır yazılmış yazıları okumaya bile üşeniyorum…saat 5 e kadar iptalim…5 ten sonra yemek telaşıyla biraz normalleşiyorum….Rabbim bu sıcak günlerde tutulan tüm oruçları kabul etsin…Hayırlı ramazanlar….

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.