Neşeli Günlük 2 – Gül Dediysem O Kadar Da Değil!

Okul programlarında yaşımdan sonra en sık sorulan sorudur: En çok hangi kitabınızı seviyorsunuz? 🙂

Klasik cevap veriyorum tabi ki: Nasıl ki bir anne evlatları arasında seçim yapamazsa ben de kitaplarım arasında seçim yapamıyorum. Hepsini de çok seviyorum.

Yalan mı?

Değil valla.

Ama yine de Neşeli Günlük serisinin kalbimde yeri ayrı doğrusu. En eğlenerek yazdığın kitap hangisi deselerdi şimdiye kadar Ben Gülmeyim de Kim Gülsün derdim. Ama artık Gül Dediysem O Kadar Da Değil diyorum.

İki kitabın arasına epey vakit girdi. Bir türlü elim değmiyordu yeni bölümü yazmaya. Aklımda bir taslak vardı ama bir türlü başına geçemiyordum. O sırada başka kitaplar yazdım.

Şimdi baktım da tam 5 sene beklemişim ikinci kitap için. Bu beş senede herhalde milyon kez “Bu kitabın ikincisi nöğğğğ zaman gelöccöööökkkk” sorusuyla karşılaştım. Evet, dokuz yüz doksan dokuz bini dokuz yüz doksan dokuzu kendi çocuklarımdan geldi sorunun. 😀

Geçen sene nihayet besmele çekip kitabın başına geçebildim. Her zamanki gibi elim kuş, totom taş olsun, duasını da ettik. Kitap akıp gitti maşallah.  Artık zihnimde yıllardır iyice demlendiğinden midir yoksa çocukların her okuldan gelişte çantalarını fırlatıp “Anneaağğğğ yeni bölümü okuuuu,” baskısı yaptıklarından mıdır bilmem maşallah kitap akıp gitti. Sonuna epey yaklaştığımda araya deprem girdi. Ben hop depresyon. Kitap süründü süründü, nihayet bu ayın başında kitapçılarda yerini alabildi.

Neşeli Günlük 2 – Gül Dediysem O Kadar Da Değil okunmak için sizleri bekliyor.

İnşallah benim yazarken yaşadığım heyecanı ve keyfi siz de okurken yaşarsınız.

Siz bu satırları okurken ben de üçüncü kitabı yazmaya çalışıyorum. Bu sefer de araya savaş girdi. Ben yine hop depresyon. Daha bir öncekinin ilacını yeni bırakmıştım. Yine tepetaklak oldum. :/

Hep birlikte feraha çıkarız inşallah.

6 yorum

  1. Benim en favori kitabım ilk bastırdığım kitabım Biz Gibi tabi ki 🙂 Karakterlerimin hepsine hayranım. İkinci kitabım da çıktıktan sonra ikisi de benim bebeklerim olacak. Sonra 3.,4. …… Hepsi benim bebeklerim. Annemin deyişiyle söylüyorum. Hangi parmağını kesip atabiliyorsun hepsi bir…. Savaş deyince artık ne sosyal medya da ne de tv de geçiyorum o haberleri. Elimden bir şey gelmemesinden nefret ediyorum 🙁 Bu acizliğimden tiksiniyorum. Baktım benim sağlık elden gidiyor kendimi kapadım bu haberlere. Zor biliyorum ama sen de yapmaya gayret et lütfen.

  2. Elinize sağlık Secce, ben ağlaya ağlaya izliyorum haberleri. Senin kitapları alayım da çocuklar okusun bari. Ben de okurum hem. Savaş yüzünden üzgün olsam da hep farkında olup takip etmeyi tercih ediyorum. Yoksa unutuyoruz. Unutmayalım kardeşlerimizi, işimizi de yapalım ama. Sen de Yaz hasılı… Piliizzz 🇵🇸🍉

  3. hassas ve anksiyetik bünyemiz ne olacak bizim secce. Elazığ depremi maraş depremi savaş 4 yıldır kombo şekilde ilaç kullanıyorum🤭

    1. ben tanımı aşırı empatik kişilik bozukluğu olarak koydum. gerçekten dünya hassas kalplere cehennem. :/

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.