Merhaba Hayat

Ne kadar zamandır yazı girmediysem, blogun ayarları değişmiş, nereden gireceğimi bile bulamadım. Abidik gubidik bir şey çıkarsa karşınıza, şaşırmayın. ?

Efendim, bu aralar neredeydim? Herkes bıraktın mı blogu diyor. Bırakır mıyım yahu? Daha yeni parasını ödedim dolar kuruyla, acısı bilem henüz geçmedi. En azından parasını çıkarana kadar buradayım asdhffkg.

Şu aralar iş yetiştirmeye çalışıyordum, o yüzden takılamadım. Şubat tatilinden sonra küreklere asıldım. Dünyayı Durduran Kız‘ın yeni seti üzerinde çalışıyordum. Hazır bir tanesi resimlenirken araya çocuk kitabı çevirisi soktum. Yeni işe başlarken anam usulü bebeleri öteki odadan çağırıp “Kolay gelsin, kolay gelsin,” diye koşarak gelin dedim. Takipçilerimden de “Elin kuş, toton taş olsun” asdjfhkd diye hayır dua alarak başına geçtim. Maşallah hepsi de işe yaradı. Ne kadar hızlı çalıştıysam biraz daha kassam kitabın orjinali daha piyasaya çıkmadan biz burada çevirisini basacakmışız. ? Çeviriyi bitirdim, teslim ettim, meğer daha sözleşmesi gelmemiş. ??? Bu ne kadar çalışkanlık kız Secce Kuzu! Hey maşallah!?

Çok yakında tüm Samanyolu’nun en manyak kedisi ile çalıştıracağım sizi. ?

Bakayım onun dışında ne yaptım…

Çocukları büyüten her yurdum kadını gibi pilatese yazıldım. ? Bunun bir sonraki adımı mefruşat kursu biliyorsunuz. Kırk olayım ona da el atacağım asdfhgj.

Kırk olayım demişken aklıma geldi, 38 oldum. Allah biliyor ya bu doğum günüme pırlanta bekliyordum. Oğlan sürekli pırlanta fiyatı araştırıyordu. Doğum gününe üç kala stratejik bir hata yaptım. ?

Kendim ettim, kendim buldum. Yine mektupla doğum günü mevzum halledildi.?

Pırlanta yüzlük iptal diye üzülürken kızım koşarak geldi. “Anneciğim, doğum günün kutlu olsun” diyerek elime bir cep telefonu kutusu tutuşturdu. ?

Ay nasıl heyecanladım. Ağır da kutu ha. Mektup olamaz. Para biriktirip cep telefonu almışlar bana, ay ne gerek vardı, diye açtım kutuyu.

asdfhgjhf

Taş çıktı içinden. ???Canım benim. Geçen çöpün orada güzel taş buldum diye seviniyordu. Bana nasipmiş.? Bitanem özenip boyamış da. Evdeki yegane çiçek olan söz çiçeğimden de bir dal yolup koymuş. Bir de şahane mektup. ♥️

Her zamanki gibi şahane bir doğum günüydü anlayacağınız. ??

Yaş demişken, geçen arkadaşım dedi ki yazarlar 40’ından sonra zengin oluyormuş. Ay hadi inşallah. Son iki senem. ? Gördüğünüz gibi iki yıllık kariyer planım hazır: ya zengin olup dünyayı dolaşacağım, ya mefruşata yazılacağım asdfjhgş.

Dünyayı dolaşmak demişken, uçakta panik atak geçirdim, uçağa binemez oldum. Anlatmazsam çatlarım. ?

Kariyer demişken yeni kitabım çıktı yahu. Onu yazmalıyım. ?

Ay bebelerden de bir sürü haber var. ?

Pasakcanlarım bekliyor, acilen pasak yarışması yapmalıyım. 😉

Neyse ki bir süre buradayım. Hepsine yetişirim. 😉 ♥️

Benden ayrılmayın. ?

9 yorum

  1. Dur bakim yeni yazı var mı diye blogu açmam ve taze yazı ile karşılaşmam ☺️ Maşallah diyeyim, doğum günün de kutlu olsun bu arada ?

  2. Merhaba,

    Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı nice yıllarınız olsun ailenizle. Uçakta panik atak geçirmiş ve ilaç almadan uçağa binemez hale gelmiş (ve ne yazık ki binmesi gereken) biri olarak terapi öneriyorum. Psikiyatristim EMDR uyguluyor, 4. seanstayız şu an ve belirgin şekilde iyi hissediyorum çok şükür. Son uçak yolculuğumdan dün döndüm ve yıllardır ilk kez panik duygusu yaşamadan uçağa binebildim. Hiç zaman kaybetmeden başlamanızı öneririm naçizane.

    1. ben hemen doktora gittim. terapiye başlayamadım ama daha. 🙂 aklımda, halledeceğim inşallah. allah beterinden ve tekrarından korusun cümlemizi.

  3. Kocaman, sıcacık sevinçlerle ve tabi ki sevdiklerinizle dolu nice nice y(t)aş ?almalar dilerim? özlemişiz içten ve bizden yazılarınızı???

    1. Secce kuzu ehliyeti olup panikten araba kullanamayanlardandım.Terapi çok iyi geldi.(Psikiyatrist;kaza ve kadere inanmıyor musun? diye sorunca hemen aydınlandım.??) Yüksekten hala korkuyorum,ama uçağa otobüse binmiş hissiyatı ile binip aşağıya bakmıyorum.Mutlaka psikiyatriye güven bence.Allah yar ve yardımcın olsun.

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.