Benim Evim Benim Pasağım – 10. Bölüm – BÜYÜK FİNAL! “Canım Pasakcanlarım”


Nihayet büyük gün geldi! Nicedir pasak yarışması finalini yayınlayacağım, bir türlü başına geçemedim. Fotoları aldı kaçtı diye adım çıktı asdgfjkfdh. Ay ne yapayım sizin pasağınızı ya bende âlâsı var. ?

Uzun uğraşlar sonunda şeytanın bacağını kırdım, bir kaç gün önce bilgisayarın başına oturdum. Fotoğrafları indiriyorum, şok şok şok! Anam bu ne! Kaç yıllık pasaklıyım, yeminle bu kadarını görmediydim ha. Resmen pasak yarışmalarımın piri oldu bu! İddia ediyorum, bu kadar iddialı katılımcı şimdiye kadar olmamıştı! ?????

Katılan herkese tek tek teşekkür ediyorum. Günlerdir pasak ayıklıyorum, nihayet bugün sonuna geldim. Bu kadar çabaya cam kapı, kendi evimi pırıl pırıl ederdim ama biliyorsunuz ciddi bir blogır olmak takipçilerini kendinden önceye koymayı gerektirir asdjfjdfh. Tüm enerjimi size adadım. ?♥️

Sonuç olarak on final resmi koymak istedim ama birbirinden kıymetli fotoları daha fazla eleyemedim. Bu kadar dökülmüş, saçılmış, ziyan olmasın yahu. Arada çok giden oldu, onlara hayatta başarılar diliyorum. 😀 Eminim finale kalamadıkları için kalanlardan daha çok sevinmişlerdir asjdgfjhgf. Sevindirik olup, yorumcu olarak çekiliş şanslarını denemeyi unutmasınlar. ?

“Kınayan kınadığından beter olsun işallah” diyerek finalistleri açıklıyorum!

İşte büyük final, işte muhteşem finalistler!

1 numara: Dökük saçık oda! ?

o yerdeki don mu? Ne işi var orada asjkdhjfgfkj. ??

2 – numara: Kim kime dum duma!?

Eeeyyyy yükselen yeni nesil! Bu odanın hali ne?! ?

3- numara: Çıfıt çarşısı ?

Katılımcı notu: “Bu kızlar evde kalırsa sorumlusu sensin Secce.”
Asdjhfjhgkfl

4-numara: Karman çorman oda ?

Katılımcı notu: “Secce hanım, fotolar aramızda kalsın. Eleştirilerin sonu gelmez şimdi.”
Secce: “Ay muhteşeeeem, bence mutlaka aday olmalısın. Altına not düşeriz, göz edenin gözü çıksın diye. Kimse laf etmeye cesaret edemez. 😀
Katılımcı: “Peki öyleyse, lütfen altına not düşün, bal dök yala kıvamına geldi.”
Ona göre asjdfjkhg.

5-numara: Birbirine girmiş oda ?

Katılımcı notu: “Çok iddalı değilsem de katılmadan da yapamadım”
asdjffhg
Sunumsuz yakalanmış ??

6-numara: Salkım saçak oda ?

Katılımcı notu: “İki gündür ellemedim.”
ashdgf

7-numara: Çarşamba pazarı ?

Budur! ?

8- numara: Tencere tava, herkeste bir hava ?

Katılımcı notu: “Canımın ciğeri, süper, hiper, akıllı çocuğum, odası haricinde her yeri darma duman eder.”
Bebe gibi bebe maşallah ?

9-numara: Salkım saçak, muhteşem pasak ?

Katılımcı notu: ” Merhaba bizde durum bu 😀
Yarın hava sıcak olsa da temizlik isteği gelse”
Üç cemre düştü, daha tık yok. ??

10-numara: Tef çalsan oynayacak kadrolu oda ?

katılımcı notu:
?‍♀️

11-numara: Dökük saçık, saçık dökük ?

Katılımcı notu: “Aha üç çocukla ev bu halde.”
Buz dağının görünen kısmı ?

12-numara: Dandini dandini dasdaaaanaaa ?

katılımcı notu: “İnşallah kazanırım secce kuzum. Yani aylardır hazırlanıyor bebelerim en iyi performansı sergilemek için.”

13- numara: Alt üst oda ?

Kadraja bu kadarı sığmış ?

Abartmamışım değil mi. ??

Haydi bakalım, oylama başlasın.?

Seçim yapmak çok zor, hatta mümkün değil biliyorum ama yine de tek oy vermenizi rica edeceğim. Hadi veremiyorsanız üçten fazla vermeyin bari asgdhdj. Parmağım yetmiyor, sayamıyorum. ?

İlk üçe harika bir hediyem var! Kendinizi ve çocuğunuzu olduğu gibi sevmeniz dileğiyle son kitabım Canım Kendim geliyor. ♥️

Fotoyu Gamze’den yürüttüm. ? Tek havalı fotom. ?

Ayrıca çekilişle belirleyeceğim üç yorumcuya da Canım Kendim gelecek, yorum yapmayı unutmayın. ♥️

Haydi gelsin yorumlar! Sizce eline su dökülemez pasaklı kim? ❓❓❓

Gelecek hafta sonuçları açıklayacağım inşallah.

Sevgiler…♥️♥️♥️

Yayım tarihi
duyurular olarak sınıflandırılmış

150 yorum

  1. Oyum sırasıyla 1,3,8 e…Bir numaranin performans super basarili bir calisma olmus?3 te fena sayilmaz secce kitabini da araya sıkıştırmış ordanda puan verdim sana 3? 8 numero annem kiz nittin sen öyle korkulu rüyam mutfak bence benzin dök yak daha iyi hic sevmem mutfak toplamayi?..Hepiciginize başarılar güzel ve estetik çalışmalar olmus?

    1. 1. Resim birinciliği hak etmiş . Hele de bir tek çocuk tarafından yapıldıysa bu kompozisyon, alanında şaheser diyebiliriz bence. Her bir köşesinde yaşanmışlık var… yapanın ellerine ve emeğine sağlık…

          1. 3 numara cifit çarşısı benim çocuk odamda aynı şuan profesyonel yardım almayı düşünüyorum ?kadraja sigsa benimki de yarisirdi.hakeden toplasin aman kazansın diyorum

        1. Bence 1 numara.incik cincik, kırık kirpik şeyler toplaması en zor oda bence.Sağlam performans göstermiş bence

      1. Yani 1 numara tek geçilir gibi gözlerim fal taşı gibi açıldı fotoları görünce. Ama asla kinamiyorum. Mazallah başıma gelir ???

          1. Bence 1 numara açık ara önde sanatçımız muhteşem ötesi bir çalışma yapmış ?

      2. Oyum 13 numaralı resime .. Çok çocuklu ve mutlu bir ev ..?? savaş değil özgürlük alanı

      3. Açık ara 1.alır bence,,,8 de çok fena..bende de ne cevherler saklı da foto çekmeyi unutuyorum yaa

      4. 3,5,13 numaralara oy veriyorum. Keşke yarışmayı Bi kaç hafta sonra yapsaydın. Evime geçince beni kimse geçmezdi ama nasip seneye artık ? kitabı okumak için sabırsızlanıyorum inşallah yorumcu olarak kazanırım kitabı

    2. -1-numara içim bi fena oldu kendim toplayacağım diye( ki evi toplamadan okuldan çocuu olacam bahanesine kantinde pasak foto inceliyom) içim bi fena oldu
      -3- bende kızların evde kalmasından korkuyom diye birinciliği bile isteye diğer arkadaşlara bırakıyorum.Ben zamanımda pırıl pırıl ev vardı da ben anca 30 da evlenebildim?
      Ayrıca bu ev,tavanı seyreden 4 kız anasının evine benziyoree?
      -11-bacım senin yukarıdakilerden ayıran avantajın dağıtmaya devam eden çocuğun
      Sen topla o dağıtsın
      Sen topla o dağıtsın…

      Secce cim olurda kitap çıkacak olursa ki bende şans zaman,ben son çıkacak Rüya Postacını istiyorum sana zahmet diğer kitapların sayısınca da postitlere de imzan neyin atıp gönderiver,ben evdeki kitaplarına yapıştırayım.
      Bu zamana kadar seninle aldığım tüm kitaplarını bulusturamadigim için yeni bir akım doğurabilirim bu parlak fikrimle? Ne dersin?

      1. Oyum 1 e. Aklım çıktı görünce ?. Bu yarışmayı kaçırdım ,bir dahaki yarışmada birinci benim . Bu fotoları geçecek hallere hangimiz gelmiyoruz ki? Der felsefemi yaparım ???

      2. 1-3-13 at koysan bulamazsın da yarışırlar. Aileler çocuklarını bu odalarda aradıklarrında bulabiliyoru mu acaba?
        İnsanın kınadığı başına gelirmiş. Anne olamamış bir kadının büyük konuşursam olur niyetiyle bu çocukları kınıyorum.
        Hayırlı

        1. Hayırlı evlat olsunlar, ruhları dağılmasın da gerisi mühim değil, toolanır elbet

        2. Rakibim amma yine de kendisini ve bebelerini tebrik ediyor ve 1 numaralı foto diyorum. Ayrıca ayakta alkışlayıp, meksika dalgası yapıyorum.

      3. 1,3,13 dışındakiler hiç kusura bakmayın normal birer ev gibi geldi.azıcık ucundan tuttu mu toparlanır.hiç pasak yarismasina layık değil bence.13 de tatilden dönmüş de erzaklari yerlestirmekten çocukların eşyalarına sıra gelmemiş havası uyandırdı.secce bacım oyum 1e zira don beni benden aldi .inşallah dolaptan çıkmıştır bebe atmistir??

    3. Teşekkür ederim ??? ürün yerleştirme işinden oy devşirmek her kişinin kârı değil er kişinin kârı ?

  2. Ben oyumu o pasaktaki çalışma azminden dolayı 2 numaradaki abiye veriyorum? hepsi de birbirinden pasaklı maşallah. Seçmekte bayağı zorlandim. Ben de oğlumun müthiş dağınık odasıyla katilmadigima pişman oldum.. pasaklı günler dilerim??

    1. Kesinlikle 1 numara ??? tıpkı benim ev hani sırf dağınıklık değil çer çöp poşet peçete kirli temiz hepsi birarada. Anneme diyom eğer ölürsem haberim gelirse kendini hemen kaybetme gel önce evi topla sonra oturup ağlarsın ???

    1. 2. Foto diyorum çünkü iş başındaki bu küçüklerin emeğini görmezden gelemem ??

  3. Kesinlikle 1 numaralı resim 1. Olmalı sayesinde pasağımla barışık olmayı öğrendim yaşasın pasaklılık??

  4. Arkadaşlarin hepsini tebrik ediyorum çok başarılı tüm fotoğraflar ? en beğendiğim oda 10 numaralı oda bizim oturma odasına çok benziyor ???

  5. Hepsi de yarışmanın ruhuna uygun olsa da benim oyum 1. fotoya. Bir de dikkatimi çekti çocuklar duruma alışıklar genelde .Bizim çocuklar da aynen öyle çünkü…

  6. 1 numarayı tek geçerim. Kendimi pasaklı sanırdım resimleri görünce bi rahatlama geldi kendime bugün de yatış verdim..

  7. En iyileri 1, 5, 12. Oyum 1’e. Ama bakarken nefesim kesildi, sinirlerim bozuldu, panik atak geçirdim, zira çoğu büyük çocuk odası gibi geldi bana.

  8. 1 ve 11’de baygınlık geçirdim. Allah yardım etsin. Kasırga geçmiş gibi. Sorsaydın iyiler mi, cam çerçeve çatı yerli yerinde mi 🙂

  9. 1 ve 11 aynı ev değil mi? Bir tek ben farketmiş olamam herhalde.. Bu fotolardan sabrına hayran olduğum ev sahibesine kaldırıyorum kadehimi.. Ay yanlış oldu, oy veriyorum..

  10. Secce abla bu pasakları gorunce keske bende katılsaydım kesın 1. Ben olurdum dıye dusundum. Benım odanın yanında bunlar temız kalır hıh ? gelelım oyuma 1. Resımı secıyorm ben pasak duzeyı gayet guzel ? haaa bide şu var 1. Ve 11. Resımler aynı odanın farklı pasaklı gunlerınde cekılmıs. Bılerek mı koydun yoksa farklı kısılerden mı zannettın?

  11. Eski finalistlerdenim. 1. Olamamıştım ama aday olmakta bir başarı ?Oğlanın odasıyla katılsaydım 1. Olurdum ama artık seviyeyi arşa yükseltiği için foto çekmek bile aklıma gelmiyor ? oylarım 1, 5 ve 8. Başarılar ?

  12. Benim gönlüm 5ten yana, ayak ayak üstüne atıp da o halde yatan çocuk varsa bir alışkanlık söz konusu olabilir, tek seferlik dağınıklık gibi durmuyor bu pek. Baya baya doğal ortamım bu demiş küçük bey.

  13. Bence hepsi aradan Bi tane seösem diğerleri alınacak ama en zor kısım mutfak olan bence ?

  14. ?????gülmekden karnım ağrıdı secce. Dediğin gibi seçmekte zorlandım. Ama 1 numero süper????
    Oyum 1. Numeroya????

  15. Baktım baktım en fazla 1 de içim daraldı. 8 numaralı mutfağı da es gecemicem mutfak olmasından dolayı 1-0 önde başlıyor zaten. Kısacası 1 ve 8 diyorum

  16. Oyummm 1 ve 8 e gidiyor. Bence 1. Deki bacı taşınacak hazır taşınmadan cekmis. Yoksa başka açıklaması olamaz. Olmamalı ???

  17. 1 numara her gun camasir yikayip haftasonu anca katlayangiller gibi donu bende merak ettim ? 3 numarayi takdir ettim ama odayi havalandiriyor ? 4 numara final sinavi kampina gitrmis ogrenci evi gibi tepside yemekler eksik ?5 numaradaki ayak ayak ustune atan rahatliktan istiyorum cayyylaarrr ? 11 numara 1 numara ile ayni oda sanki ? ben 13 numarali oda diyorum giristen girilmeyecek kadar daginik hissi olustu ?

  18. 1 numero 3 numero 8 numero jüri özel ödülü 1 e :)) secce hayırlı olsun yeni kitap bacımm:)

  19. 2 numara bence, çocukların sınırlarını biliyor olması güzel, büyüklerin kitaplarına dokunmamışlar,sinir bozucu bir pasak değil,sevimli?

  20. Hepsi birbirinden güzel performanslar ?
    Oyumu 8 numaraya veriyorum çünkü çocuk odalarının zaten hep pasaklı olması muhtemel marifet diğer odaların pasaklanmasında ??

    1. Finale kalan yarışmacı olarak diğer katılımcıları ve Secce bacimi tebrik ediyorum..ve teşekkür ediyorum..sadece benim evim mi böyle düşüncesinden sıyrıldım.???
      Ilk başta katılıp katılmamada tereddüt yaşasam da 4 numarayla katıldım…??
      Iyi ki katılmışım.. ilk üçe kalamasam da belki yorumcu kontenjanindan hediyemiz hatıra kalır.. ?
      Ben de oyumu kullanayim oyum 1 numaraya….bebeleriyle anne ve babayı tebrik ediyorum…????

  21. 1 numaralı resim sanatsal açıdan da çok güzel umarım tek çocuk bu hale getirmemiştir odayı eğer öyleyse anneye selam eder alnından öperiz

  22. 1 numara ile 3 numaraya ??
    Gözüm pasağa alışmış sanırım ama 9 numaranın katılımcı notunu çok beğendim… Havalar bir güzel olsa da temizlik hevesi gelse ?

  23. Baktım, inceledim ve kararım 1 numara 🙂
    Evde tadilat var her yer birbirine girdi nasıl toplayacağım diye sızlanırken bunları gördüm, yalnız olmadığımı anladım, rahatladım 🙂

  24. 2 ,4 ve 10 bence sıralamayı siz yaparsınız artık ? bir iki tanesi hariç diğerleri de fena değil ama o bir iki tane çok da çocuk işi değil bence??

  25. Bende ev sahibesini sabrindan dolayı tebrik ediyorum ve 1 numara diyorum.
    Yalnız 1 ve 11 numara arasında kalmıştım negersem ikisinde aynı evmis.☺️

  26. Oyum kesinlikle 1. Fotoyo.devamlılık önemli,kesinlikle sunum için pasaklı olmamış başka bir gününüde fotolamış(11.foto)?ayrıca cocuğun donunu kaldırmama gbi bi prensibi var?prensip önemli??

  27. Valla kesinlikle tartışmasız ‘Bir’ numara.
    Dolap içi bile görünüyor, her yer aynı.
    Diğer tüm odalarda en az iki yatak var, hatta ranza olanlar var. Yani demek oluyor ki en az üç çocuk var o odada, eee bu sayı göz önünde bulundurulunca çok karışık gelmedi bana açıkca??
    Ama 1 numara tek kişinin ESERİ gibi duruyor??

    Serap

  28. Oyum 1 ve 13 numaraya
    Ama en candan içten tebriklerim o evleri sonradan toplayanlara. Allah güç kuvvet sabır versin.

  29. 3 numaradaki ürün yerleştirme gözümden kaçmadı ?? valla ben arka odayı cekecektim ki yarışma bitmiş düsunün usengeclikte hangi leveldeyim? yorum yapabildiğime göre çok konuşmayayim da gidip kitabı okuyayım dimi seccecan(odayı toplayayim demiyorum dikkat ) ?

  30. Yazıyı okurken keşke katılsaydım diye düşünüp 1 numarayı görünce zaten kazanamazdım dedim ☺️

  31. ?bencede 1 numara .yani tek çocuğun yapabileceği bisey degil .Allah o anneye sabir versin diyim yani.1 ve 11 ayni ev
    dikkatli hatunlar .o kadıncağız nasil da yorgun düşmüştür belki de 1 haftasını almıştır…?

  32. 1 – 6- 8 diyorum sırasıyla. 1 numarada ki yaşanmışlık hepimizin hikayelerinde, acı ve gözyaşı birazda hönkürme dolu bir sayfa… Diğer yarışmacılardan bazılarında raflar falan düzenli olduğu için yarışma konseptine pek yakıştıramadım. Gayet ederlerse daha iyi bir düzeye gelebilirler. Biz yillarimizi verdik bu işe… Ortalığı karıştırmayım gozleri pörtletmeyim diye katılmıyorum yoksa birinciliği kaptırmam?

  33. Ben de 1 numara diyeceğim. Birbirinden alakasız bütün eşyaların bir araya gelmesiyle kusursuz olmuş?

  34. 1 tek gecerim :))

    Yalnz dolabin hepsinin yere indigi 3 ve benzeri fotolari merak ettim, dolabi asagi atayim nasilsa heosini duzeltip katlayacaktim diyerek foto cekmeden once anneler yapmis olabilir mi 😛 😀

  35. Ayy istemsiz dudağımı ısırmışım bakarken. Ben bi gidip kızları öpeyim.??(Not:dördüz anası)

  36. Benim oyum da sırasıyla 1-3-13 ‘e.
    Şöyle ki, en içinden çıkılmaz olanlar bu üçü diye düşündüm, hele 1 numara efsane diyorum ?

    1. 1 numara açık ara en pasaklı.? 5 numaradaki rahatlık da beni benden aldı ? oyum 1 ve 5 numaraya.

  37. Ayyy başım ağrıdı yeminle??‍♀️ Oyum ilk resme, kendisini tebrik ediyorum oturduğum yerde beni depresyona soktu?

  38. 1 numerooo ? Yarışmacı arkadaşlara hatırlatma not “Bundan 15-20 yıl sonra evlerimiz toplu, temiz olabilir. Koyduğumuz nesneyi koyduğumuz yerde bulabiliriz. Yerlerde saç görmekten çıldırıyor olabiliriz. Yavrucaklar gelse de dağıtsa diyebiliriz. O yüzden tüm bu dağınıklıkların ve onlarla geçirdiğimiz zamanların keyfini çıkaralım.” ?

  39. 1 numara tamam pasağın üstadı olmuşta 9 numara nedir abiciğim.. O köşede dolap kapağımı ezik büzük kartonmu anlaşılmıyor. Yazar kasa ne arıyor çocuğun odasında boş zamanlarında eşyalarımı satıyor çocuk, tam pazar havasında oda. Valla yorumcu hediyesi alırmıyım bilmem ama bi Canım kendim demedim değil maşallah bana aferim bana canım ben Not:bi çift bi tek 3 oğlan anası ?

  40. 13 harika… 2 numarayi da tebrik ederim… kesinlikle ben de katilmaliydim… ? her zamanki hallerimm

  41. İlk 1 numarayı gördüm, diğerleri gözüme temiz gözüktü, ben bile o zirveye ulaşamadım dört uşakla, tebrikler efendim oyum 1 numaraya?

  42. 1, 3, 5 e oy verdim. bence de çok iddialı olmuş bu sefer. Bu pasaklari yapan bebelerin yanaklarindan öpüyorum ettiklerini bulacaklari günler de gelecek elbet. Anaların kollarına güç sinelerine sabır diliyorum yüce Yaradan dan?

  43. Amanınn!!ben böyle bir yarışmayı nasıl kaçırırım? 13. Fotoğrafı tek geçerim? 1.dünya savaşından çıkmışcasına?
    Dipnot:secce bacım bak birdahaki yarışmayı özel olarak hatırlatmazsan darılırım?ikiz+ikiz anasından saygılar

  44. ben böyle şeylere kapilmicam kusura bakmayın bakarken başım döndü ben ki evi temizleyip misafir geldiğinde yok canım hiç de temizlemedim bu pis halı diyen insanım pasaklıligin lüzumu yok 9 ?

  45. Fotoğrafların hepsi yürek dağlayan cinsten, gözlerim dolu tüylerim diken diken… Oyum 2 numaraya. O yerdeki parça pınçik oyuncakların nasıl toplanacağını düşündükçe hararet basıyor 😀

  46. Oyum “Kendimi kaybettim bulamıyorum” tadındaki 1 numaraya. 3 gündür kendi evimin dağınıklığı yüzünden içim huzursuzdu. Bu resimlerden sonra gidip huzurlu bir uyku çekeyim. ?

  47. Tüh Tüh katıldım katilacam derken kaçırdım ama çok iddialılar varmış katilsam da pek şansım olmazmış daha önce de kazanamamistim üüü ? yeterince Pasakli olmadığıma üzülüyorum olacak is mi ?ama az kaldı bi gün başaracam? oyum 1 numaraya ? kitap da benim olur inşallah çok amin?

  48. Ayy kostum geldim bloga yarisma icin yorumlar burdanmis secce az kalsin kaciriyordum bende seytanin bacagini kirayim bugun ay insallah bana cikar

  49. Ayy oyumu kullanmayi unutmusum tabiki 1 numara bayagi isin ehli daginiklik ve pasak konusunda basarilarin daim olsun

  50. Benim oyum 1 numaraya Secce bacım. Tam bir başyapıt 🙂 Hatta bence bir süre pasak yarışması da yapma bu efsane hepsini gölgede bırakır. 1 numaralı foto gelmiş geçmiş en iyi pasak ??? Öyle zamansız, öyle klasik 🙂 Bütün foto sahibi bacılarım ellerinize, gönlünüze sağlık üçüz annesi bir kadını gülümsetip içine su serptiniz. Yalnız değilim❤

  51. Oyum 1 numaraya büyük harflerle yazıyorum OYUM 1 NUMARAYA, hepsini geride bırakır bence. Bi de bi an bizim ev zannettim o kadar tanıdık ki ?

  52. Bir numara fevkaladenin fevkinde bakınca bile daral geldi “nasıl toplarım ben bu odayı” dediğimi fark ettim resmen kendimden geçtim bana ne oluyorsa tebrik ediyorum çocukları ? İkinci foto da fena sayılmaz fakat derli toplu duran kitaplıktan puan kırdığım İçin birinciliği ona veremedim.O odaya hiç yakışmamış kitaplıkta ki kitaplarda nasibini almalıydı,düzgün duran kitap mı olur len ?

    1. Bütün fotoğraflar birbirinden muhteşem fakat 11 numaraya bayıldım! Fotoğraf flu çıkmış, çekerken elleri titremiş gibi, benim de ellerim titrerdi 🙂

      Buz dağının görünen kısmı gibi olduğuna eminim. Beni geçmişe götürdü demek isterdim fakat geçmişten bugüne değişen bi şey olmadığından diyemiyorum 🙂

      12 numaradaki keyifçi ponçiğin pasağına da ayrıca hayran oldum <3

      Oyum 11 ve 12 numaraya. Tek oy vermek cidden çok zorluyor, gönül ister ki herkes kazansın.

  53. 1 ve 11 arasında kalmıştım aynı evmiş meğerse 13 de çok güzel bir çalışma çocuklar o dağınıklığın içinde uyuyup kalmış olabilirler o odadan çıkabilmeleri çok mümkün değil 10 numara hiç pasakli değil hep zenginlikten o daginiklik o kadar oyuncak olursa bi odada nasıl toplu durabilir acaba paranla rezil olmak diyoruz bu duruma ayrıca 8 numara daki çocuk benim oğluma ne kadar da benziyor 8 numara 3 öğün dokunmayalim aksama o hale geliyor mutfak o yüzden pasak sayılmaz hepimiz alisigiz o pasaga .Oyum 1 numaraya don farkıyla açık ara kazanır bence

  54. Oyum 1 numaraya olsa da 12 numara beni korkutmadı desem yalan olur. Çocuklarım uzun zamandır hazırlanıyor demiş ama görselde tek çocuk var. Diğer çocuk nerede? ;P ??

    1. Abi yorgunluktan uyumuş kardeşi de hızını alamayıp diğer odalara girişmiş ama kardeşin yaptıkları finale kalamamis? yanlış anlaşılmasın benim ev değil komşunun ev bu ?

  55. 12 numara.. dağınıklıktan hiç haz etmem : )) sadece yastıkları dağıtmış kuzum sonra da bir güzel uyumuş

  56. 12 numara da yavrucak kendine rahat bir yatak yapmış dagitmamis ki inşallah o odada başka çocuk yoktur yastiklarin altinda falan kalmış olmasın Allah korusun annesi çocuklarım demiş ya bende korktum bi an

  57. Kuzum 1 ve 11 numara aynı oda değil mi? Ben mi yaniliyorum? 🙂

    Oyumu ona göre vereceğim. 😀

  58. Acik ara bence 1 numara . Ogluma kiziyordum dagitma odani diye meger hiiic dağıtmıyormuş yavrucugum.

  59. Zuhal Hanım’ın yorumuna aynen katılıyorum. Benim evim her gün 8 numaradaki gibi oluyor. Pasak sayılmaz bana göre:):)

  60. 5 numaradaki keyif beni benden aldı?? dağınıklığın dayanılmaz hafifliği ve bir çift “haah şimdi tamamdır” rahatliğindaki bacak kalp ben❤

  61. Allah’ ım ? oyum kesinlikle 1 numaraya. Tecrübeli bi üç bebe annesi olaraktan defalarca inceledim. Nasıl dağılmış nasıl toplanırmış içinden çıkamadım.
    Sonuna kadar hak ediyor pasak unvanını ?Diğerleri bizim evin genel halleri ?

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.