Benim Evim Benim Pasağım – 9. Bölüm – Sınır Tanımaz Pasaklar Kraliçesi

"Madam, madam söyle bana, bu duvarların hali ne?"

Geçen gün bir gezmeye gittim. (Evet, bebeler büyüdü, artık beni gezmeye falan da davet ediyorlar. ?) Otururken, iki hanım vardı yanımda. Dediler ki “Seni bir yerlerden tanıyoruz.” Allah Allah dedim. Ben onları hiç tanımıyorum. Oradan mı buradan mı şuradan mı… konuşuyoruz. İçimden dedim ki var ya kesin beni blogtan tanıyorlardır, imza günü resminden falan akıllarında kalmışımdır. E ünlü yazarız malum, öhöm. ? Neyse, orası mı burası mı derken dann diye çıktı ortaya beni nereden tanıdıkları!

PASAĞIMDANMIŞ.

AHAHAHAHAHHA.

Meğer eski evi satarken biz bakmaya gelmişler. Kadınlar hâlâ unutmamış duvarları. ?

örnek duvar

Ahahah.

Amaaaan dedim, çizdiler de ne oldu işte. Büyüdüler gittiler. Bir boya atıldı, bitti gitti. Canımı üzdüğüme değer mi??

Geçen kızım diyor ki “Kar(deşim) çıkardıklarını kaldır, odada dağınıklık olunca ben uyuyamıyorum.”

Puhahahha dedim öteki odadan.

Ben seni şu odada büyüttüm be yavrum, bu ne hassasiyet.?

Oluyor işte, geçiyor gidiyor. Ev ne olursa olsun, keyifler yerinde olsun. ?

Şimdi bu şahane motivasyon konuşması ışığında nicedir beklenen Pasak Kraliçemizi açıklıyorum. Ben de bilmiyorum. Şimdi oyları sayacağım müsaadenizle.

Kağıdımı kalemimi aldım, başlıyorum.

Yorumlar şahaneydi ya. Çok güldüm. 3 ve 5 neredeyse kıyasıya yarıştı. Ama 10  puanlık fark ile 3 NUMARA İPİ GÖĞÜSLEDİ VUUUUUUU. ???

Verdiği emeklerinden ötürü yavrumuzu tebrik ediyoruz. Kendisine dağıtmak için farklı stratejiler kazandıracağına inandığım bir başucu kitabı geliyor:

Tuğba Akbey İnan’dan Dağılan Misketler: ♥️

Yavrumuzu sınırlamadığı, ona çalışması için geniş imkanlar tanıdığı için biricik annesine de harika bir kitap geliyor:

Yine Tuğba Akbey İnan’dan Çocuklar Anneleri Büyütür:♥️

Tuğba sağ olsun bir de yorumcuya kitap hediye etmek istedi. Çekiliş yapacaktım ama detaylı yorumundan ötürü ANNEBENİMLEOYNA adlı kullanıcıya jüri özel ödülü olarak vermek istedim.

“5,6,7,8: al birini vur ötekine ? 5 numarada alan dar, pasaklılık oranı yüksek görünüyor ama 6,7,8 in de kalır yanı yok bence.
6 numaradaki şişeler dikkat çekici ❗ 7 numarada musluğu görmesem lavabosuz mutfak yapmışlar diye düşünebilirdim ☺ 8 numaradaki yıkanmış bulaşık dağına hayran kaldım ?? dördü birbirine eş değer. 9 numaradaki niğde gazoz şişeleri de takdiri hakediyor bence. ama netic olarak oyum 3 numaraya ✋?”

Gördüğünüz gibi gerçekten bu ödülü hak ediyor kendisi.?

Şubat tatili kaos tatili resimlerini saklayın anacım. Sürpriz ödüllü bir yarışma yapacağım inşallah.

Katılanlara, oylayanlara ve tabi ki katkılarından dolayı Tuğba’ya çok teşekkür ederim.♥️

Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle.♥️

(Kaos ortamında çocuk büyütme ipuçları için bkz: şahane yazım, öteki şahane yazım. 😉 )

Yayım tarihi
duyurular olarak sınıflandırılmış

17 yorum

  1. Yok böyle bir şey, pasak herkeste var ama maharet onu göstermekte.? Bu özgüvene ve maharete sahip olduğunuz için kutlarım sizi??
    Kendimi de tanıtayım, pasak gösterme cesareti henüz olmayan yitaze blogcu anne, viyanalianne.com (reklamımı da yaparaak veda edeyim?

  2. seccenin yarışmasından da ses çıkmadı bi baksam mı ki son yorumlara diyordum, interneti açtım kiii, pasak yarışması sonuçlanmış ? bize pasağımızla dalga geçip, mutlu yaşamayı öğreten secce bacıya çook teşekkür ederim ???

  3. şampiyon pasak fotoğrafında iki kişilik emek var sanırım, odanın dağınıklığından farkedilemeyen ikinci yavruyu çok çok sonra gördüm ?

  4. Birinci olamadim ama pasaklı olmak guzeldi.yasasin pasakli analar:) Bu yarismayi birgun kazanacagim cunku bor cocukla finale kaldiysam iki cocukla sampiyon olacagim günlere az kaldi:)))) cok seviliyorsun secce.opuyorum

    1. Heyecanla bekliyoruz yeni yarışmacıyı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️

  5. Yetişemedim bu yarışmaya ya şubatta nasip olur inşallah ? annebenimleoyna hanım in yorumuna da katılıyorum. Bizi ev perişan biri gelse ne der sıkıntısından kurtarıp bunla eğlenmeyi ogrettiginiz için teşekkür ederim. Sevgiler

  6. Tuhh bunuda beceremedik hem herkeslere rezil olduk duymayan kalmadi hemde kazanamadik? evin icinde pasak sıradan yani nolmuş muhim olan otobanda pasak dolaşmakk

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.