Benim Evim Benim Pasağım – 11. Bölüm – Yerim Senin Ağzını Yüzünü!

foto: lokum çocuk kütüphanesi

Ay ta ne zaman duyurdum, bir türlü yarışmanın ilanını yazamadım. İşin aslı bir önceki yarışmanın hediyelerini göndermeden öteki yarışmayı yapmıyorum etik olarak asdkfhg. Kitapları göndereceğim diye de canım çıktı anacım. ?

Postaneye bir gittim sıra almış başını gitmiş. Meğer maaş günüymüş. Bir seferinde kasada para bitti, kavga çıktı. Ötekinde senin sıran benim sıram kavgası. Berikinde öğle tatili. Ay deli oldum. ?

Bu arada yarışma konseptine uygun olarak elektrik süpürgem de bozuldu. Üç hafta süpürgesizdim. Araba fırçası ile idare ettim asdjghfjg. Sağ olsun eş, dost, akraba çok dedi “Verelim kız süpürgeyi süpür” diye ama amaaaan yok dedim. Teknik arıza nedeniyle tatildeyim, hiç de uğraşamam valla. ?

Şimdi hem hediye hem süpürge konusunu kapatıp yeni hedefe kilitleniyorum. 🙂 Bu arada epey katılım oldu zaten. Haftaya finalistleri belirleyeceğim. ?

ağzını yeriiiiim!

Çocuklarınızın yürek hoplatan yemek yeme fotolarını secce81@gmail.com’a bekliyorum. ?

Yine şahane bir hediyem var. Birinciye ve çekilişle belirlenecek şanslı yorumcuya Uçan At yayınlarından, şahane çevirim geliyor: Çiziktirik ile Yazar! ♥️

foto: lokum çocuk kütüphanesi ♥️

İlham almak için bir önceki finalistlerimize bakabilirsiniz. ?♥️

Haftaya finalde görüşmek üzere!♥️

Yayım tarihi
duyurular olarak sınıflandırılmış

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.