Beykoz 3. Çocuk Kitapları Fuarı

Allah’tan bir mani çıkmazsa, yarın (28 Nisan Cuma günü) saat 12:00 – 14:00 arası Beykoz 3. Çocuk Kitapları Fuarı’nda Timaş Çocuk standında sizleri bekliyor olacağım. Bonus olarak anam ve bebeler de gelecek inşallah. 😉 Şansı olan herkesi beklerim.

 

images

Yayım tarihi
duyurular olarak sınıflandırılmış

2 yorum

  1. Secce kuzum, Secce bacım diye başlamak istiyorum. 18 haftalık hamileyim. Annelerle ilgili tavsiye bloglar ararken buldum seni ve bebelerini. Tavsiye eden yazmış ki o kadar doğal ki anneler arası pasak yarışması düzenliyor? yav he he dedim geçtim. Sonra dayanamadım bi bakayım ne pasagiymis dedim kiiiiii secce kuzu ve bebelerinin bağımlısı oldum çıktım iyi mi? hafta sonuydu daha yataktayim. Daha bismillah ilk yazında gülmekten adamı uyandirmayim diye kalktim salona geçeyim dedim ama geçemeden adam uyandı tabii. noluyooo sabah sabah diye höykurerek döndü k..nı uyumaya devam etti? sonra uyanmış geldi salona ben hala gözlerimde yaşlar geberiyorum gülmekten. Kahvalti yapamadım sen ve bebelerinin yüzünden kiz gülmekten? eşime de okudum kahvalti sonrasi ve diger günler. Daha doğrusu okumaya çalıştım. Gulmekten okuyamiyordum ki? en son sinirlenip elimden alıp kendi okuyordu tabii ben yarilmaya devam? hepsi cok guzel yazılarının ama benim en favorilerim suya girmeeeeee cııııık? bi de annelerinin sesi daha cok geliyor diyen komsuyla ilgili ne duymuş olabileceği soruların. En son ki oleyim lan oleyim feryadın? benim hala aklım almıyor yaaa sen gercek misin? Bu kadar doğal olmak zorunda mısın? Bu kadar bizden? Seni ve coooaaanavar bebelerini opeyim e mi? zor geçen 4 aydan sonra sen beni guldurdun ya bu kadar Allah da seni guldursun seccemmm?

    1. antikgizemciiimm çooook teşekkür ederim. yorumunu ağzım kulaklarımda okudum. allah razı olsun kardeş, allah da seni güldürsün 😉
      bebek doğduktan sonra pasak yarışmama beklerim inşallah. 😉 sağlıkla kucağına alman dileğiyle. kalp kalp 😉

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.