Hoşgeldin Bebek!

Demiştim ya benden 1,5 yaş büyük bir ağabeyim var. Üst üste olmuşuz biz. Annem çok sıkıntı çekmiş. Ağabeyimle küçükken birbirimizi yerdik. Acayip rakiptik evde. Büyüyünce değişir dediler, büyüyünce de pek değişmedi.

Ağabeyimden önce evlenerek ona bir gol attım. Altı ay sonra rövanşını aldı. Aileye ilk torunu vererek popüleritesini artırdı. Ben de durur muyum? Tek seferde bir çift doğurarak kendisine tur bindirdim. Artık böyle gider, beni geçemez diye düşünürken ağabeyim 2-2 yaparak durumu eşitledi. Bugün öğlen bir kez daha hala oldum. Süt oğlumdan sonra minik bir de kızımız oldu.

Şimdi dilimde birçok dua var. Birincisi inşallah minik bebeğimiz analı- babalı, ağabeyli büyür. Çok güzel bir kaderi olur. Yavrularımla kardeş gibi olur. Öteki duam da şu inşallah bu çekişme 2-2 berabere biter. Açıkçası yenilmek de istemiyorum; yenerim diye de tırsıyorum. Ve pek tabi ki inşallah bebek bana benzeyerek ağabeyime bir ömür boyu “sevmediğin ot” sendromu yaşatır. Pis miyim neyim? Nihahahaha

oğlum, kızım, sütoğlum
Yayım tarihi
Özel günler olarak sınıflandırılmış

16 yorum

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.